• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Almere

Accountant Almere

Ervaren accountant in Almere inhuren

Heeft u hulp nodig bij uw boekhouding van een ervaren accountant in Almere? Dan kunt u het beste terecht bij LPKM Administraties en Belastingzaken! Wij maken het boekhouden voor u graag wat eenvoudiger. Of u nu als ondernemer of als particulier hulp nodig heeft bij uw belastingzaken, bij ons bent u van harte welkom.

Adviesgesprek in Almere

Als accountantskantoor nemen wij graag uw administratieve zorgen uit handen, zodat u zich weer kunt focussen op de leuke dingen in uw leven. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Vraag een adviesgesprek aan en wij vertellen u wat onze accountant in Almere voor u kan betekenen.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Naast traditionele ook online boekhouding

Is de tijd van de jaarlijkse belastingaangifte weer aangebroken, wilt u toeslagen aanvragen of bent u van plan uw eigen onderneming in Almere op te starten? Onze accountant kan u bij al deze zaken helpen. Het bijhouden van de administratie is erg tijdrovend. Zeker als ondernemer wilt u de tijd dat u bezig bent met uw administratie liever aan andere werkzaamheden besteden. Wij begrijpen dat volledig. Daarom bieden wij u twee manieren van boekhouding aan in Almere.

Naast dat wij u kunnen helpen bij de traditionele boekhouding, beschikken wij ook over een online boekhoudingprogramma genaamd LPKM-YUKI. Dit programma zorgt ervoor dat u altijd en overal uw administratie kunt inzien en bijwerken. We stellen het abonnement geheel op maat samen voor u. Dit abonnement factureren we in twaalf termijnen. Wilt u ook kennismaken met onze online boekhouding? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Helder advies van een professional

Helder advies, korte communicatielijnen en een hoge mate van betrokkenheid. Dat is de werkwijze van ons accountantskantoor. We staan erom bekend dat wij altijd klaar staan voor onze klanten. Onze accountant biedt u een luisterend oor. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Als klant bent u uniek. Wij weten alles van de huidige wet- en regelgeving en kunnen u daardoor de mogelijkheden geven die in uw situatie van toepassing zijn. Hierdoor bent u verzekerd van het best mogelijke advies. Als specialist in administratie communiceren wij snel en direct. We werken niet alleen voor u als klant in Almere, maar ook samen mèt u. Komt u binnenkort kennismaken met onze accountant? Bij ons profiteert u van de voordelen die u lees aan de rechterzijde.

Direct een accountant in Almere inschakelen

Zowel voor particulieren als voor bedrijven in Almere kunnen wij veel betekenen. Bent u benieuwd wat? Op onze website vindt u een overzicht van de diensten die onze accountant verricht. Ook de kosten van deze diensten kunt u op onze website vinden. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Wilt u langskomen voor een adviesgesprek? Vul het contactformulier in of bel 035 – 5820713 en onze deskundige medewerkers zullen uw vragen beantwoorden! Wij helpen u graag bij uw belastingzaken.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!