• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Onze diensten

Online Boekhouden

LPKM-YUKI Online

Uw gehele boekhouding online, ook dat is bij ons mogelijk met het LPKM-YUKI online boekhoudprogramma. Met het online boekhoudprogramma van YUKI bespaard u tijd en geld. De kenmerken van de software van YUKI zijn: communicatie bij het document, automatische kwaliteitscontrole van administraties, gemakkelijk controleren en goedkeuren en continue metingen van klanttevredenheid.

Werkzaamheden & Gegevens

In de overeenkomst voor online boekhouden zijn alle jaarlijkse boekhoudkundige werkzaamheden opgenomen die voor elke ondernemer gebruikelijk zijn. Denk hierbij onder andere aan uw belastingaangiften (4x aangifte BTW en 1x aangifte IB) en bijvoorbeeld het opmaken van de jaarrekening.

Uw geüploade gegevens worden digitaal verzameld, verwerkt, gerubriceerd en binnen 48 uur opgenomen in het digitale platform. Doordat YUKI een keurmerk heeft (Zeker-Online) is het een betrouwbaar bedrijf. Veiligheid en Juridische zekerheid zijn belangrijke speerpunten van YUKI.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Online administratie

Uploaden kunt u met de LPKM-YUKI voor ondernemers-app op uw smartphone of met een scan via uw computer. Zo is uw administratie 24/7 online, via de app of uw computer, inzichtelijk. Uw LPKM-YUKI online abonnement wordt in twaalf maandelijkse termijnen gefactureerd en geïncasseerd.

Facturatie

Incidentele werkzaamheden, zoals een financieringsaanvraag, adviesgesprek, correspondentie met de fiscus, tussentijdse rapportages, contractaanpassingen e.d. worden apart gefactureerd. Natuurlijk stellen wij samen vast welke diensten u afneemt in uw overeenkomst.

Starters

Het opstarten van een nieuwe onderneming brengt heel wat met zich mee. Het opstellen van uw ondernemersplan, eventuele financiering aanvragen, kiezen voor de juiste rechtsvorm, het opstellen van de algemene voorwaarden, het afsluiten van verzekeringen, uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel en natuurlijk het voeren van een goede administratie. Met grote regelmaat ontmoeten wij enthousiaste (bijna) starters die zich niet goed hebben georiënteerd.

Dit terwijl er bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst veel gepubliceerd en georganiseerd wordt voor starters. nadat u van start bent gegaan, gericht adviseren. Om die reden bieden wij de mogelijkheid om een financieel plan, onderdeel van het ondernemersplan, voor u op te maken.

Kies voor efficiëntie, zekerheid en veiligheid met YUKI

Wanneer u kiest voor LPKM-YUKI Online kiest u voor efficiëntie, zekerheid en veiligheid. Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen met alle plezier.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

Bedrijfs
executeur

Wij zetten onze kennis in om uw nalatenschap goed te regelen!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!