• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Baarn

Accountant Baarn

Accountant in Baarn voor particulieren en ondernemers

Heeft u een accountant nodig in Baarn? LPKM Administraties en Belastingzaken staat klaar voor zowel particulieren als ondernemers. Wij zorgen ervoor dat uw boekhouding eenvoudig wordt.

Als accountantskantoor kunnen wij veel voor u betekenen met betrekking tot uw boekhouding. Wilt u weten welke werkzaamheden wij precies verrichten? Bekijk onze website voor een overzicht van al onze diensten.

Adviesgesprek in Baarn

Heeft u vragen over uw belastingzaken? Wilt u dat wij uw administratieve zorgen uit handen nemen? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek! Wij bieden u volledige fiscale en financiële ondersteuning dankzij onze accountant in Baarn.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

De mogelijkheden van online boekhouding

Het kost veel tijd om al uw administratieve taken bij te houden. Of u nu een eigen onderneming in Baarn wilt opstarten, toeslagen wilt aanvragen of de jaarlijkse belastingaangifte moet indienen. U wilt uw tijd liever besteden aan andere zaken. Vooral als ondernemer krijgt u met veel verschillende administratieve zaken te maken, terwijl u zich liever focust op andere werkzaamheden. Schakel daarom onze accountant in Baarn in. Wij laten u kennismaken met het gemak van online boekhouding.

Dankzij ons online boekhoudingsprogramma LPKM-YUKI kunt u altijd en overal uw administratie bijwerken en inzien. Het abonnement wordt op maat samengesteld voor u. In twaalf maanden wordt dit abonnement gefactureerd. Gaat u ook voor het gemak van online boekhouding? Of wilt u graag onze hulp bij de traditionele boekhouding? Bij ons kunt u met al uw administratie terecht.

Ontvang helder, passend advies

Wij richten ons op helder advies, korte communicatielijnen en een hoge mate van betrokkenheid. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij ons ervan bewust dat u als klant een unieke situatie met u meebrengt. Door een luisterend oor te bieden en uw wensen centraal te stellen, staan wij voor u klaar in Baarn. Als accountant werken wij namelijk niet alleen voor klanten, maar ook mèt klanten. We houden ons continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, zodat wij precies weten wat er mogelijk is in uw specifieke situatie. Hierdoor geven wij als administratie specialist het best passende advies. Wilt u ook kennismaken met onze accountant? De voordelen waarvan u kunt profiteren lees u aan de rechterzijde.

Bel voor een accountant in Baarn

Wilt u de hulp van onze accountant in Baarn inschakelen? Voor een adviesgesprek belt u naar 035 – 5820713 of vult u dit contactformulier in. Ook voor een vrijblijvende offerte of bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw administratieve zorgen weg te nemen!

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!