• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Utrecht

Accountant Utrecht

Allround accountant inhuren in Utrecht

Bij LPKM Administraties en Belastingzaken kunt u een ervaren allround accountant inhuren in Utrecht. We helpen zowel particulieren als bedrijven bij hun belastingzaken. Dankzij onze hulp wordt het doen van de boekhouding weer eenvoudig!

Adviesgesprek in Utrecht

Wilt u ook van uw administratieve zorgen af? Wilt u zich ook weer bezig houden met de leukere dingen in het leven? Plan een adviesgesprek in met onze accountant in Utrecht en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Hulp bij traditionele en online boekhouding

Administratieve taken nemen veel tijd in beslag. Of u nu huurtoeslag wilt aanvragen, een eigen onderneming in Utrecht wilt opstarten of weer de jaarlijkse belastingaangifte moet doen. Een accountant kan u hierbij helpen. Vooral als ondernemer wilt u uw tijd graag anders besteden dan aan de administratie. Onze accountant begrijpt dit en laat u daarom kennismaken met het online boekhouding programma LPKM-YUKI.

Dit programma geeft u de mogelijkheid om altijd en overal uw administratie in te zien en bij te werken. Het abonnement wordt door ons geheel op maat samengesteld voor u en vervolgens in twaalf termijnen gefactureerd. Lijkt u dit wat? Of maakt u toch liever gebruik van de traditionele boekhouding en wilt u hier hulp bij ontvangen? Als administratie professionals kunnen wij u in Utrecht van dienst zijn bij zowel traditionele als online boekhouding.

Wij geven u het best passende advies

Betrokkenheid, helder advies en korte communicatielijnen. Deze werkwijze wordt door onze accountant gehanteerd. Als accountantskantoor weten wij dat iedere klant anders is en een unieke situatie heeft. Daarom bieden wij een luisterend oor aan onze klanten en staan wij altijd voor u klaar. We vinden het belangrijk om niet alleen voor u te werken, maar ook mèt u. Daarom stellen we uw wensen centraal. Als echte “mensenmensen” houden wij ons continu bezig met de ontwikkelingen binnen de wet-en regelgeving, zodat we op de hoogte zijn van de mogelijkheden in uw specifieke situatie. We communiceren dit altijd snel en direct met u. Wilt u ook kennismaken met dé specialist in administratie? Kom bij ons langs en profiteer van de voordelen die u leest aan de rechterzijde.

Bel ons voor een accountant in Utrecht

Wij kunnen veel voor u betekenen. Of u nu als particulier of als ondernemer een accountant nodig heeft in Utrecht. Bent u benieuwd welke diensten wij verrichten? U vindt hier een overzicht van op onze website. Ook de kosten die aan deze diensten verbonden zijn, staan op onze website vermeld. Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Of wilt u een adviesgesprek inplannen? Dit kan u telefonisch doen door te bellen naar 035 – 5820713 of door ons contactformulier in te vullen. Ook wanneer u nog vragen heeft staan wij voor u klaar. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!