• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Hilversum

Accountantskantoor Hilversum

Wat betekent ZZP

Accountantskantoor LPKM Administraties & Belastingzaken, gevestigd in Hilversum, maakt het boekhouden graag wat eenvoudiger voor u. Of u nu als particulier of als ondernemer op zoek bent naar een accountantskantoor in Hilversum, u bent van harte welkom! Ons kantoor is doordeweeks van 09:00 tot 17:00 uur voor u geopend.

Een allround accountantskantoor in Hilversum

Is het tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte, wilt u uw eigen onderneming opstarten of wilt u huurtoeslag aanvragen? Dit zijn allerlei zaken waar wij u graag bij helpen. Zeker als ondernemer krijgt u met veel verschillende administratieve zaken te maken waar veel tijd in gaat zitten. Tijd die u liever voor andere werkzaamheden gebruikt. Dat begrijpen wij als geen ander. Graag laten wij u kennismaken met ons online boekhoudprogramma LPKM-YUKI. Hiermee kunt u altijd en overal uw administratie inzien en bijwerken. Het abonnement wordt in twaalf termijnen gefactureerd en wij stellen deze geheel op maat voor u samen.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Zowel online als traditionele boekhouding

Als accountantskantoor zijn wij gespecialiseerd in de traditionele boekhouding. Hier kunnen we zowel particulieren als ondernemers in Hilversum bij helpen. Daarnaast maken we het ook mogelijk om nóg eenvoudiger uw administratie bij te houden dankzij het online boekhoudprogramma LPKM-YUKI. Via een app op uw smartphone of een scan via uw computer kunt u snel en gemakkelijk uw gegevens uploaden. Vervolgens zorgt het programma ervoor dat de gegevens verzameld, verwerkt, gepubliceerd en opgenomen worden. Zodra dit gebeurt is, binnen 48 uur, kunt u uw gegevens inzien. Alle jaarlijkse boekhoudkundige werkzaamheden die op u van toepassing zijn, worden opgenomen in het programma. Van uw belastingaangiften tot het opmaken van de jaarrekening. In één oogopslag weet u hoe u ervoor staat. Het bijhouden van de administratie hoeft niet moeilijk of tijdrovend te zijn, wanneer u gebruik maakt van LPKM-YUKI.

Accountantskantoor voor particulieren en ondernemers

Veel mensen zien het op orde brengen van hun administratie als een hele kluif. Zowel particulieren als ondernemers. Wij nemen graag uw administratieve lasten uit handen. We beheersen het vak en zorgen ervoor dat uw boekhouding vlekkeloos verloopt. Dit is van essentieel belang. Ondernemers kunnen bijvoorbeeld hun onderneming schaden wanneer de boekhouding niet goed gedaan wordt. Dit willen wij graag voorkomen. Ook voor particulieren is het handig om de administratie goed te organiseren. U bent dan wel niet wettelijk verplicht uw administratieve gegevens, zoals bankafschriften of loonstrookjes, te bewaren, maar het kan u zeker profijt opleveren. De Belastingdienst mag u namelijk tot 5 jaar terug belasting navorderen. Wanneer u uw administratie op orde heeft, kunt u nazien of deze opgelegde aanslag terecht is. Als accountantskantoor helpen we u hier graag een beter overzicht in te krijgen. Maak een afspraak met ons in Hilversum en we bekijken samen wat onze accountant voor u kan betekenen.

Passend advies van onze accountant

Ons accountantskantoor staat bekend om een directe en snelle communicatie. Daarnaast werken we niet alleen voor klanten, maar ook mèt klanten. Onze accountant is een echt “mensenmens”, die uw wensen altijd centraal stelt. We weten dat iedere klant een unieke situatie met zich meebrengt. Door op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in de wet- en regelgeving weten wij wat er mogelijk is in uw situatie. Wij zijn dé specialist in administratie. Komt u bij ons langs in Hilversum? Wij bieden u de volgende voordelen

Een kleinschalig accountantskantoor in Hilversum

Betrokkenheid, korte communicatielijnen en helder advies. Dat is ons accountantskantoor in Hilversum. Wij staan voor u klaar en bieden u een luisterend oor. Komt u binnenkort kennismaken? Bel even naar 035 – 5820713 of vul het online contactformulier in. Dan maken wij tijd voor u vrij.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!