• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Almere

Administratiekantoor Almere

Ervaren administratiekantoor in omgeving Almere

Bent u op zoek naar een ervaren administratiekantoor in omgeving Almere? Dan bent u bij LPKM Administraties en Belastingzaken zeker aan het juiste adres! Al sinds 1999 helpen wij zowel particulieren als bedrijven van hun administratieve zorgen af. Het is ons doel om u volledige financiële en fiscale ondersteuning te bieden. Kunt u de hulp van een belastingadviseur gebruiken? Of u nu hulp wilt bij uw belastingaangifte of meer wilt weten over bepaalde toeslagen, als administratiekantoor helpen wij u graag verder in Almere! Vraag een adviesgesprek bij ons aan we kijken samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Van ons ontvangt u passend advies

Wij hebben met onze jarenlange ervaring als administratiekantoor al veel verschillende klanten uit Almere voorbij zien komen. Elke klant is uniek en zit in een andere situatie. Daar zijn wij ons van bewust.

We vinden het daarom erg belangrijk om goed naar u te luisteren. Als belastingadviseur zetten wij uw wensen altijd centraal. Dankzij deze aanpak kunnen we u het best passende advies geven omtrent uw belastingzaken.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen

De wet- en regelgeving verandert continu. Met name op het gebied van belastingzaken en toeslagen. Wij zitten daar als administratiekantoor met onze neus bovenop. Als belastingconsulent blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We zijn ervan overtuigd dat wij u daardoor het best mogelijke advies kunnen blijven geven. Heeft u vragen over het aanvragen van kinderopvang-, huur of zorgtoeslag? Wilt u weten of u voor een kindgebonden budget in aanmerking komt? Met al deze zaken kunnen wij u helpen in Almere. Onze belastingadviseur weet precies wat de mogelijkheden in uw situatie zijn.

Relevant advies

Onze administratiekantoren zitten met hun neus bovenop de nieuwe ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij u van het meest relevante advies voorzien in Almere Wij zorgen ervoor dat u altijd up-to-date bent over de mogelijkheden in uw situatie.

035 582 0713

Voordelen van ons administratiekantoor in Almere

Bij ons administratiekantoor werken alleen maar echte “mensenmensen”. Daardoor zijn wij zeer betrokken bij onze klanten. We werken niet alleen voor u, maar ook mèt u. Door korte lijnen te hanteren willen wij zowel particulieren als bedrijven in Almere van het beste advies voorzien. Onze communicatie is daarom snel en direct. Verder zijn de voordelen van LPKM:

Bel ons voor een afspraak

Neem contact op met ons administratiekantoor als u een afspraak wilt maken voor een adviesgesprek. Ook wanneer u nog vragen heeft of een vrijblijvende offerte op wilt vragen, kunt u contact met ons opnemen. U bereikt ons via ons contactformulier of telefonisch door te bellen naar 035 – 5820713. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Op onze website vindt u onder meer een overzicht van alle diensten die wij leveren en de daarbij horende kosten. Onze belastingadviseur staat voor u klaar in Almere!

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!