• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Bussum

Administratiekantoor Bussum

Professioneel administratiekantoor in Bussum

Wanneer u opzoek bent naar een professioneel administratiekantoor in de omgeving van Loosdrecht en Bussum bent u bij ons aan het juiste adres. LPKM Administraties en Belastingzaken heeft jarenlange ervaring in het doen van boekhouding en andere administratie. Het leveren van volledige fiscale en financiële ondersteuning aan zowel particulieren als bedrijven is onze doelstelling. Wilt u onze hulp inschakelen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van ons administratiekantoor in Bussum.

Een administratiekantoor in Huizen en Bussum dat uw belasting regelt

Iedereen moet inkomstenbelasting betalen. Door het goed invullen van uw gegevens, als particulier, zorgt u ervoor dat u bepaalde voordelen kunt krijgen. Het is daarnaast belangrijk om de inkomstenbelastingaangifte juist te doen om aanspraak te maken op toeslagen als zorgtoeslag en huurtoeslag. Ons administratiekantoor in de buurt van Loosdrecht en Bussum is altijd op de hoogte van de laatste regelgeving waardoor uw belastingaangifte altijd juist wordt ingevuld.

Voor bedrijven kunnen wij ook veel betekenen op het gebied van belastingadministratie. Zo krijgt u als Zelfstandige Zonder Personeel elke dag te maken met de Omzetbelasting op facturen en elk kwartaal moet deze Omzetbelasting worden aangegeven. Administratiekantoor LPKM Administraties en Belastingzaken helpt u hierbij.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

De noodzaak van administratieve organisatie

Zowel voor particulieren als voor ondernemers is het van belang dat u uw administratie goed georganiseerd heeft. Ook al bent u als particulier niet wettelijk verplicht om al uw administratieve gegevens, zoals loonstrookjes en bankafschriften, te bewaren, kan het u wel helpen. De Belastingdienst mag namelijk belasting navorderen tot wel 5 jaar terug. Krijgt u een aanslag opgelegd? Dan is het fijn om na te kunnen zien of deze correct is. Toch zijn al deze administratieve taken een vak apart. Als administratiekantoor helpen wij u hier graag bij. Ook wanneer u als ondernemer verzekerd wilt zijn van een vlekkeloze afhandeling van uw belastingaangiften, kunt u bij ons terecht. Wanneer u het vak namelijk niet beheerst, loopt u het risico dat u uw onderneming schaadt. Dankzij ons professionele advies, hoeft u zich niet meer bezig te houden met deze tijdrovende taak. Wij vinden namelijk dat u als ondernemer hier niet mee bezig hoeft te zijn, zodat u zich kan focussen op uw kerntaak: het ondernemen. Dat is immers uw bron van inkomsten.

Uw administratie bijhouden met online boekhouding

Als administratiekantoor stellen wij u als particulier of ondernemer in Bussum graag voor aan ons online boekhoudprogramma LPKM-YUKI. Dankzij dit boekhoudprogramma wordt het bijhouden van de administratie nóg gemakkelijker. U kunt namelijk uw gehele boekhouding online via dit programma regelen. We nemen alle jaarlijkse boekhoudkundige werkzaamheden in het programma op, die voor u gebruikelijk zijn. Hierbij gaat het onder andere om de verschillende belastingaangiften of om het opmaken van de jaarrekening. U kunt zelf uw gegevens uploaden. Dit doet u snel en eenvoudig via een app op uw smartphone of via een scan op de computer. Zodra u uw gegevens geüpload heeft, worden ze verzameld, verwerkt, gepubliceerd en tot slot opgenomen in ons digitale platform binnen 48 uur. Vervolgens kunt u de gegevens altijd en overal online inzien. Met behulp van LPKM-YUKI regelt u al uw belastingzaken binnen een mum van tijd.

Administratiekantoor in Bussum met goede communicatie

Als administratiekantoor willen wij u van het beste advies voorzien. Hier is goede communicatie voor nodig. Wij houden onze lijnen kort en communiceren altijd snel en direct. Daarbij worden onze adviseurs als echte “mensenmensen” omschreven. Ze zijn betrokken bij uw situatie en weten precies wat er mogelijk is. We zijn ons er namelijk erg bewust van dat iedere klant uniek is. Onze adviseurs luisteren goed naar u en stellen uw wensen altijd centraal. We werken namelijk niet alleen voor u, maar ook mèt u. Schakel ons in Bussum in en u profiteert van de volgende voordelen:

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen!

Wij zijn specialist op allerlei vlakken in de administratie. Op onze website vindt u een overzicht met alle diensten die ons administratiekantoor verricht voor bedrijven in Loosdrecht en Bussum. Wij zijn transparant over wat het u gaat kosten. Om deze reden staan al onze tarieven op onze website vermeld. Mogen wij uw administratie doen? Bel nu naar 035 – 5820713. Een van onze deskundige medewerkers staat voor u klaar en beantwoordt graag al uw vragen

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!