• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Hilversum

Administratiekantoor Hilversum

Een administratiekantoor inhuren in Hilversum

Om er zeker van te zijn dat uw belastingaangifte in Hilversum goed verloopt, kunt u het beste een administratiekantoor inhuren. LPKM biedt u de beste financiële en fiscale ondersteuning. Onze werknemers zijn zeer ervaren in administratie en advies. Al sinds 1999 zijn wij hier mee bezig. Dat iedere boekhouding uniek is, weten wij als geen ander. Met uw wensen centraal gesteld, kunnen we alle vraagstukken omtrent de belasting effectief oplossen. Wilt u ook gebruik maken van de diensten van ons administratiekantoor in Hilversum? Vraag bij LPKM Administraties en Belastingzaken een adviesgesprek aan.

Een belastingadviseur in Hilversum voor bedrijven

Zowel het MKB als ZZP-ers kunnen ons inhuren in Hilversum. Als ZZP-er krijgt u te maken met een aangifte omzetbelasting (BTW). Dit komt ieder kwartaal terug. Deze omzetbelasting speelt een belangrijke rol binnen de in- en verkoopfacturen en daarom dient dit goed geadministreerd te worden.

Ook uw inkomstenbelasting moet u ieder jaar indienen, waarin u uw inkomen uit de onderneming, hypotheekrenteaftrek en overige posten opneemt. Voor het MKB geldt dat u ook een aangifte loonbelasting hoort in te dienen. Bij al deze zaken kan ons administratiekantoor u uitstekend helpen. Wij verzekeren u van een goed verloop.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

De inkomstenbelasting van particulieren

Als particulier moet u de inkomstenbelasting aangeven. Het is van belang dat u dit correct doet, anders loopt u eventuele voordelen mis. Afhankelijk van uw inkomen kan u recht hebben op kindgebonden budget. Ook moet er een aanvraag bij de Belastingdienst worden gedaan wanneer u zorg-, kinderopvang- of huurtoeslag wilt ontvangen.

Relevant advies

Het is heel belangrijk dat u van alle recente wet- en regelgeving op de hoogte bent om er zeker van te zijn dat uw aangifte correct wordt aangevraagd of ingediend. Wij zitten altijd met onze neus bovenop deze ontwikkelingen. Door ons administratiekantoor in te huren in Hilversum blijft u up to date van de mogelijkheden in uw situatie.

De voordelen van onze ondersteuning

Wilt u ook advies of duidelijkheid omtrent uw belasting? Als administratiekantoor werken wij niet alleen voor u, maar ook mèt u. We zijn betrokken en echte “mensenmensen”. We houden de lijnen kort en staan u bij met directe en snelle communicatie. Wilt u onze hulp in Hilversum? Aan de rechterzijde ziet u een lijstje met punten waarvan u kunt profiteren.

Maak een afspraak

Wilt u een administratiekantoor in Hilversum inhuren? Voor het aanvragen van een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u telefonisch doen via 035 – 5820713 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Binnen één werkdag hoort u van ons. We helpen u graag bij al uw administratieve zorgen.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!