• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Huizen

Administratiekantoor Huizen

Professioneel administratiekantoor inschakelen in Huizen

LPKM is een ervaren administratiekantoor dat particulieren en bedrijven volledige financiële en fiscale ondersteuning biedt in Huizen. We zijn al sinds 1999 actief en helpen met deskundig advies iedereen van hun administratieve zorgen af. Wilt u ook hulp bij uw belastingzaken van een professionele belastingadviseur? Of u nu hulp nodig heeft bij de belastingaangifte of meer informatie wilt ontvangen over bepaalde toeslagen. Wij kunnen u helpen! Vraag een adviesgesprek aan bij ons administratiekantoor in Huizen en we bekijken aan de hand van uw situatie wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontvang passend advies

Ons administratiekantoor heeft sinds 1999 al veel verschillende klanten mogen ontvangen. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan in het geven van advies. Iedere klant is uniek. Iedere klant zit in een andere situatie.

Hier zijn wij ons van bewust. Onze adviseurs zullen altijd goed naar u luisteren en uw wensen centraal stellen. Dankzij deze aanpak kunnen wij u verzekeren van het best passende advies in Huizen omtrent uw belastingzaken.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Wij weten alles van wet- en regelgeving

Wilt u weten waar u aan moet denken bij het aanvragen van huur-, kinderopvang- of zorgtoeslag? Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een kind gebonden budget? Als administratiekantoor kunnen wij u bij al deze zaken helpen. Onze adviseurs weten precies wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. We zijn niet voor niets op de hoogte van de continu veranderende wet- en regelgeving omtrent belastingzaken en toeslagen. Door hier met onze neus bovenop te zitten, zijn wij ervan overtuigd dat we u kunnen bijstaan in Huizen met het best mogelijke advies.

Relevant advies

Onze administratiekantoren zitten met hun neus bovenop de nieuwe ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij u van het meest relevante advies voorzien in Huizen.Wij zorgen ervoor dat u altijd up-to-date bent over de mogelijkheden in uw situatie.

Betrokken administratiekantoor in Huizen

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Huizen met een betrokken werkwijze? Dan bent u bij ons goed. Als echte “mensenmensen” werken wij zowel voor onze klanten, als mèt onze klanten. We willen u van het beste advies voorzien. Om deze reden hanteren wij altijd korte communicatielijnen. Hierdoor kunnen we snel en direct communiceren.

Maak een afspraak via het contactformulier

Vul ons contactformulier in om een afspraak te maken met ons administratiekantoor voor een adviesgesprek of voor het opvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Bel hiervoor naar 035 – 5820713. Wilt u graag meer informatie over wat wij precies voor u kunnen betekenen in Huizen? Bekijk dan onze website. U vindt hierop een overzicht van al onze diensten met de daarbij behorende prijzen.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!