• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Hilversum

Belastingaangifte Hilversum

Belastingaangifte in Hilversum ondersteuning

LPKM Administraties & Belastingzaken helpt u graag met uw belastingaangifte in Hilversum. Eens per jaar zult u eraan moeten geloven en is het fijn wanneer u al uw zaken netjes op orde heeft. Dat maakt het invullen van de belastingaangifte in Hilversum of waar dan ook een stuk eenvoudiger. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals uw jaaropgaven, notarisafrekening, eigen bijdrage betreft de zorgverzekering en eventuele leningen of schulden. Precies. Een hoop zaken die correct ingevuld moeten worden. Daar helpen wij u graag bij.

Hier moet u op letten bij het invullen van de belastingaangifte als ondernemer

Als ondernemer in Hilversum krijgt u naast het privédeel ook te maken met een zakelijk deel dat u moet invullen tijdens de belastingaangifte. Dit deel bestaat uit de winst-en-verliesrekening en de balans. Oftewel, wat waren de inkomsten en kosten van uw onderneming en wat is uw na het verrekenen van alle kosten waard? Om deze resultaten eenvoudig op te vragen raden wij u aan om gebruik te maken van ons online boekhoudprogramma LPKM-YUKI. Dankzij dit online boekhoudprogramma wordt het invullen van de belastingaangifte een stuk eenvoudiger. Natuurlijk staan wij u ook bij met persoonlijk advies of het volledig invullen van de belastingaangifte.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Afspraak maken voor uw onderneming in Hilversum?

Kiest u voor zekerheid en gemak? Maak eenvoudig online een afspraak door het contactformulier in te vullen of bel naar 035-5820713. Wij staan u graag te woord. Houd er wel rekening mee dat uzelf de correcte cijfers en gegevens aan dient te leveren. Kloppen de cijfers niet? Dan bent u hier verantwoordelijk voor.

Voor het MKB dient u ook de aangifte Loonbelasting in te dienen. Mocht u gekozen hebben voor een Besloten Vennootschap (B.V.) als rechtsvorm dan krijgt u onder andere ook te maken met aangifte Vennootschapsbelasting en de salarisadministratie.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!