• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Hilversum

Belastingadviseur Hilversum

Professionele belastingadviseur in Hilversum

Een ervaren belastingadviseur in Hilversum sinds 1999. LPKM Administraties en Belastingzaken is opgericht met het doel om volledige financiële en fiscale ondersteuning te bieden aan zowel particulieren als bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een belastingadviseur in Hilversum die u kan helpen bij het invullen van de belastingaangifte of een die u meer informatie geeft over bepaalde toeslagen. Bij ons bent u aan het juiste adres. Vraag een adviesgesprek aan en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden

Een belastingadviseur in Hilversum die voor u klaarstaat

Door onze jarenlange ervaring hebben wij al veel verschillende klanten voorbij zien komen. Elke klant is uniek en brengt een andere situatie met zich mee. Als belastingadviseur in Hilversum vinden wij het daarom ook belangrijk om naar u te luisteren om u het best passende advies te kunnen geven.

De belastingconsulent die op de hoogte is van alle veranderingen in Hilversum

Regel- en wetgeving omtrent belastingzaken en toeslagen veranderen vaak. Wij als belastingconsulent zitten hier bovenop. Het ervoor zorgen dat we up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen op dit gebied vinden we erg belangrijk. Onze overtuiging is dat wij u hierdoor een goed advies kunnen blijven geven. U kunt voor vragen over het aanvragen van een kindgebonden budget, huurtoeslag of zorgtoeslag bij onze belastingadviseur in Hilversum terecht.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Belastingadvies aan ondernemers

Ziet u het doen van de belastingaangifte ook als een hele kluif? Dan kan onze belastingadviseur u helpen. Als ondernemer in Hilversum kunt u zich hierdoor weer bezighouden met uw kerntaak, namelijk het ondernemen. Dit is immers waar u uw inkomsten uit haalt. Door onze hulp in te schakelen bij uw belastingzaken, bent u van deze tijdrovende verplichting af. Daarbij bent u er bij ons van verzekerd dat de belastingaangifte goed verloopt. Wanneer u dit zelf doet en het niet geheel vlekkeloos gaat, kan dit wellicht uw onderneming schaden. Voorkom dit door uw administratieve lasten uit handen te geven. Wij zorgen ervoor dat uw administratie goed wordt bijgehouden om u een beter financieel overzicht en inzicht te geven.

Belastingzaken van MKB en ZZP

Er zijn verschillende belastingzaken waar een belastingadviseur ondernemers bij kan helpen. Het MKB moet bijvoorbeeld een aangifte Loonbelasting indienen. Wanneer u voor een Besloten Vennootschap gekozen heeft als rechtsvorm, komt u ook met de salarisadministratie en aangifte Vennootschapsbelasting in aanraking. Dit zijn allemaal ingewikkelde zaken die goed geadministreerd moeten worden. ZZP-ers kunnen we helpen met de aangifte Omzetbelasting (BTW), wat dagelijks een grote rol speelt binnen de facturen. Daarbij moet de inkomstenbelasting worden ingediend.

Kwaliteiten van ons administratiekantoor

Als administratiekantoor in Hilversum zijn wij erg betrokken bij onze klanten. Onze belastingadviseur werkt namelijk niet alleen voor onze klanten, maar ook samen mèt onze klanten. Als echte “mensenmensen” willen we zowel particulieren als bedrijven van goed advies voorzien. Daarom houden we de lijnen altijd kort, zodat onze communicatie snel en direct verloopt. Daarbij bieden wij de mogelijkheid tot traditionele en online boekhouding. Dankzij ons online boekhoudprogramma LPKM-YUKI is het bijhouden van de administratie zeer eenvoudig. U kunt uw gegevens zelf uploaden en ze vervolgens altijd en overal bekijken. Verder zijn onze kwaliteiten:

Fiscale en financiële ondersteuning aan particulieren

Ook voor particulieren staan wij klaar in Hilversum. Het is niet wettelijk verplicht om als particulier uw administratieve gegevens te bewaren. Onder administratieve gegevens vallen bijvoorbeeld loonstrookjes en bankafschriften. Toch kunt u dit beter wel doen. De Belastingdienst mag namelijk belasting tot 5 jaar terug navorderen. Wanneer u uw administratie goed heeft bijgehouden, kunt u als u een aanslag opgelegd krijgt inzien of dit correct is. Vindt u het lastig om zelf uw administratie bij te houden? Schakelt u liever iemand in die dit vak beheerst? Onze belastingadviseur ontlast u graag.

Bel ons en maak een afspraak!

Wij zijn er om u te helpen. Bel 035 – 5820713 en onze ervaren belastingcadviseur staat u te woord. Wilt u graag weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website. HIer vindt u onder meer een overzicht van de diensten die wij leveren en de kosten die daa

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!