• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Bussum

Boekhouder Bussum

Advies van een boekhouder in Bussum

Heeft u moeite met uw boekhouding en kunt u wel wat professioneel advies van een boekhouder in Bussum gebruiken? Hiervoor kunt u het beste terecht bij LPKM Administraties en Belastingzaken. Wij zijn ervaren in administratie en het geven van advies. Al sinds 1999! We bieden u graag financiële en fiscale ondersteuning aan, waarbij uw wensen natuurlijk altijd centraal staan. We zijn ons er als geen ander bewust van dat iedere boekhouding uniek is en weten hoe we daar naar moeten handelen. Wilt u ook onze hulp inschakelen? Vraag een adviesgesprek aan en we bekijken wat onze boekhouder voor u kan doen in Bussum.

Laat u ontlasten

Het inhuren van een boekhouder kan u enorm ontlasten. Het bijhouden van de administratie is namelijk een erg tijdrovende taak. Wellicht is het ook ingewikkeld. Denk maar eens aan de toeslagen die u ontvangt, het geld dat u aan boodschappen uitgeeft in Bussum of alle loonstroken die binnenkomen.

Al deze zaken moet u nauwkeurig verwerken. Onze boekhouder kan u hierbij helpen. U zult hierdoor weer meer tijd over hebben voor de dingen die u echt belangrijk vindt in het leven.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Geen zorgen meer over de inkomstenbelasting

Bij het aangeven van uw inkomstenbelasting in Bussum kan het inhuren van een boekhouder u enorm veel profijt opleveren. Onze boekhouders zijn hier namelijk in gespecialiseerd. U bent ervan verzekerd dat de inkomstenbelastingaangifte goed verloopt. Dit is belangrijk, want wanneer dit juist wordt ingediend heeft dit veel voordelen. U kunt bijvoorbeeld een kind gebonden budget ontvangen of in aanmerking komen voor toeslagen. Wij geven u altijd het meest relevante advies. Niet voor niets zijn wij continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving. We willen u up-to-date houden over alle mogelijkheden in uw situatie.

Relevant advies

Onze boekhouders zitten met hun neus bovenop de nieuwe ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij u van het meest relevante advies voorzien in Bussum. Wij zorgen ervoor dat u altijd up-to-date bent over de mogelijkheden in uw situatie.

Boekhouder in Bussum met grote betrokkenheid

Onze boekhouder werkt niet alleen voor onze klanten, maar ook mèt onze klanten. Het zijn echte “mensenmensen” die u met een grote betrokkenheid bijstaan. Wij houden van directe en snelle communicatie, daarom houden we onze lijnen kort. We streven er naar om u duidelijkheid, inzicht en advies te geven omtrent alle vraagstukken over boekhouding. Wilt u ook hulp bij uw administratie in Bussum? Onze voordelen zijn verder:

Vraag een adviesgesprek aan bij LPKM

Onze boekhouder neemt al uw administratieve zorgen in Bussum uit handen. LPKM Administraties en Belastingzaken helpt u graag bij al uw vragen rondom boekhouding. Wilt u een adviesgesprek bij ons aanvragen? Dat kan door te bellen naar 035 – 5820713 of door ons contactformulier in te vullen.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!