• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Hilversum

Boekhouder Hilversum

Professionele boekhouder in Hilversum

Een deskundige boekhouder in de omgeving van Huizen en Bussum gevestigd in Hilversum. LPKM Administraties en Belastingzaken heeft sinds 1999 ervaring in financiële administratie en advies. Ons doel is om u volledig financiële en fiscale ondersteuning te bieden. Iedere boekhouding is uniek en daar zijn wij ons van bewust in al onze handelingen. Uw wensen staan hierbij centraal. Vraag een adviesgesprek aan en we bekijken samen wat onze boekhouder voor u in Hilversum kan betekenen.

Boekhouder in Hilversum neemt al uw administratie uit handen

Het bijhouden van uw administratie kan een hele klus zijn. De loonstrookjes die binnenkomen, het geld dat uitgegeven wordt aan boodschappen en de toeslagen die u krijgt zijn allemaal dingen waar een boekhouder in Hilversum bij kan helpen.

Het op orde brengen van uw administratie kan namelijk een hele kluif zijn. Door het inhuren van een boekhouder in de omgeving van Huizen en Bussum houdt u tijd over voor de dingen die echt belangrijk zijn in uw leven.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Het aangeven van inkomstenbelasting wordt een stuk gemakkelijker met een boekhouder

Onze boekhouders zijn specialist op het gebied van alles wat bij het aangeven van de inkomstenbelasting komt kijken. In Huizen en Bussum bent u hierdoor verzekerd van een juist ingevulde inkomstenbelastingaangifte, wat u veel voordelen oplevert. Door het juist invullen van deze aangifte kunt u bijvoorbeeld in aanmerking komen voor bepaalde toeslagen of bijvoorbeeld een kind gebonden budget. Doordat wij met onze neus bovenop de nieuwe ontwikkelingen zitten op het gebied van wet- en regelgeving kunnen wij u altijd voorzien van het meest relevante advies. Hierdoor bent u altijd up-to-date over wat er mogelijk is in uw situatie.

Boekhouding voor particulieren

U bent als particulier niet wettelijk verplicht om uw administratieve gegevens te bewaren. Hierbij kunt u aan loonstrookjes denken of aan bankafschriften. Toch is het handig om uw boekhouding op orde te houden, want de Belastingdienst mag tot 5 jaar terug belasting navorderen. Wanneer u een aanslag opgelegd krijgt, kunt u nazien of deze correct is. Maar als particulier beheerst u wellicht de verschillende administratieve taken waarmee u geconfronteerd wordt niet. Onze boekhouder beheerst dit wel. Wij helpen u graag verder in Hilversum.

Boekhouding bijhouden als ondernemer

Het is van groot belang dat u als ondernemer in Hilversum de administratie van uw bedrijf goed organiseert. Wanneer u de administratie goed bijhoudt, heeft u een beter financieel overzicht en inzicht. Toch is het bewaken van de verschillende ondernemersvoordelen, het opvoeren van bedrijfskosten en het indienen van de belastingaangiften echt een vak apart. Beheerst u dit vak niet? Dan kan u het risico lopen dat de boekhouding niet vlekkeloos verloopt en u uw onderneming schaadt. Dat willen wij graag voorkomen. Schakel onze boekhouder in en wij besparen u deze tijdrovende taak, zodat u zich weer bezig kunt houden met het ondernemen zelf. Dat is immers uw kerntaak en de bron van uw inkomsten. Wij vinden dat dit vooral zo moet blijven. Daarom helpen we u graag bij uw boekhouding.

Maak kennis met online boekhouding

Naast dat wij u met een boekhouder in Hilversum kunnen helpen bij de traditionele boekhouding, kunt u ook bij ons terecht voor online boekhouding. Wij bieden namelijk een online boekhoudprogramma aan, genaamd LPKM-YUKI. Hierin kunt u uw gehele boekhouding online regelen. Alle jaarlijkse boekhoudkundige werkzaamheden die voor u gebruikelijk zijn, worden in het programma opgenomen. Hierbij kunt u denken aan uw belastingaangiften of het opmaken van de jaarrekening. U kunt zelf gemakkelijk uw gegevens uploaden via een app op uw smartphone of een scan via de computer. Vervolgens worden deze gegevens digitaal verzameld, verwerkt, gepubliceerd en opgenomen in het digitale platform. Dit gebeurt binnen 48 uur. Wanneer de gegevens eenmaal in het platform opgenomen zijn, kunt u ze 24/7 inzien. Dankzij het online boekhoudprogramma LPKM-YUKI maken wij de boekhouding nóg gemakkelijker voor u.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

LPKM Administraties en Belastingzaken is dé boekhouder die uw administratiezorgen uit handen neemt in de omgeving Huizen en Bussum en is gevestigd in Hilversum. Bel ons via 035 – 5820713. Wij helpen u graag! Wilt u meer informatie? neem een kijkje op onze website of volg ons via Facebook.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!