• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Utrecht

Boekhouder Utrecht

Professionele boekhouder in Utrecht

Bent u op zoek naar een professionele boekhouder in Utrecht om u te ondersteunen bij uw boekhouding? LPKM Administraties en Belastingzaken staat u graag bij met volledige financiële en fiscale ondersteuning. Wij hebben al sinds 1999 ervaring in administratie en advies. Als geen ander weten we dat iedere boekhouding uniek is en dat daar naar gehandeld moet worden. Uw wensen staan bij ons dan ook altijd centraal. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een adviesgesprek aan met onze boekhouder in Utrecht!

Waarom uw administratie uitbesteden?

Het bijhouden van de administratie wordt door veel mensen gezien als een hele klus. Het is tijdrovend en vaak ook ingewikkeld. Toch is het erg belangrijk dat u dit goed doet. Om hier zeker van te zijn, kunt u uw administratie uitbesteden aan onze boekhouder in Utrecht. 

Onze boekhouder kan u bij alles helpen. Van alle loonstroken die binnenkomen tot de toeslagen die u krijgt tot het geld dat u uitgeeft aan boodschappen. Wij ontlasten u, zodat u tijd overhoudt voor dingen die u echt belangrijk vindt in uw leven.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Ondersteuning bij uw inkomstenbelasting

Wij zijn in alle zaken omtrent de boekhouding gespecialiseerd, ook de inkomstenbelasting. Er spelen veel zaken mee bij het aangeven van de inkomstenbelasting. Dit moet goed gebeuren, mocht u willen profiteren van eventuele voordelen. Dergelijke voordelen kunnen zijn dat u in aanmerking komt voor bepaalde toeslagen of het kindgebonden budget. Bij ons bent u van een goede inkomstenbelastingaangifte verzekerd. Wij zitten altijd met onze neus bovenop de nieuwste ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving, waardoor wij u het meest relevante advies kunnen geven. Dankzij onze boekhouder blijft u up-to-date van de mogelijkheden van uw situatie in Utrecht.

Relevant advies

Onze boekhouders zitten met hun neus bovenop de nieuwe ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij u van het meest relevante advies voorzien in Utrecht. Wij zorgen ervoor dat u altijd up-to-date bent over de mogelijkheden in uw situatie.

Voordelen van onze boekhouder in Utrecht

Voor advies, duidelijkheid en inzicht omtrent alle vraagstukken wat betreft de boekhouding kunt bij ons terecht. Wij staan bekend om een grote betrokkenheid. Onze werknemers zijn echte “mensenmensen”. Met snelle en directe communicatie kunnen wij u helpen bij uw boekhouding in Utrecht. Onze boekhouder werkt namelijk niet alleen voor klanten, maar ook mèt klanten!

Vraag een adviesgesprek aan

Laat ons al uw administratieve zorgen wegnemen in Utrecht. LPKM Administraties en Belastingzaken helpt u graag bij uw boekhouding met professioneel advies van onze ervaren boekhouder. U vraagt een adviesgesprek aan door contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 035 – 5820713.of via ons contactformulier op de website.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!