• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Hilversum

Fiscalist Hilversum

Fiscalist in Hilversum ter ondersteuning

Laat u deskundig adviseren door een ervaren fiscalist in Hilversum en Bussum. LPKM Administraties en Belastingzaken streeft ernaar om u volledige financiële en fiscale ondersteuning te bieden. Dit doen we zowel voor particulieren als voor ondernemers in Hilversum en Bussum. Wanneer u fiscaal advies nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn altijd up-to-date met de nieuwste wet- en regelgeving op het gebied van belastingzaken waardoor u altijd het meest relevante advies krijgt.

Al jaren een betrouwbare fiscalist in Hilversum en Bussum

Het bedrijf is door Laura Pijl opgericht aan het einde van de vorige eeuw. Sinds 1999 geeft LPKM Administraties en Belastingen, als fiscalist, advies aan particulieren en bedrijven. Het inhuren van een ervaren en betrouwbare fiscalist in Hilversum en Bussum neemt u een hoop werk uit handen. Wij kunnen u helpen bij het doen van de aangifte van uw inkomstenbelasting. U bent er dan zeker van dat uw gegevens correct worden ingevuld. Daarnaast kan onze fiscalist u ook van dienst zijn wanneer u een boete voor huur- of zorgtoeslag moet betalen aan de Belastingdienst waar u het niet mee eens bent.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag over uw belastingzaken? Neem dan snel contact met ons op via 035-5820713. Wij zijn er voor u! Voor meer informatie over ons bedrijf en de diensten die wij leveren, kunt u terecht op onze website. Hier vindt u een overzicht van onze werkzaamheden en de prijzen die daaraan verbonden zijn. Volg ons op Facebook waar wij regelmatig nieuws over ons bedrijf en relevante zaken met betrekking tot administratie en belastingen posten.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!