• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Onze diensten

Nieuwe koers

LPKM verandert van koers, gaat verder voor de ondernemer

Tijden zijn aan het veranderen. Door technologische ontwikkelingen wijzigt onze wereld razendsnel. Op tijd uw koers aanpassen is niet altijd makkelijk. In de waan van de dag verliezen we ons in de dagelijkse werkzaamheden zonder onze koers te verleggen. Hierdoor kan het gebeuren dat mogelijkheden onbenut blijven en er niet op kansen kan worden ingespeeld. Hoe mooi zou het zijn om op basis van actuele cijfers uw koers te kunnen bepalen in plaats van terug te kijken op uw jaarcijfers van afgelopen jaar.

Onze vertrouwde diensten en meer

Ook wij zijn door de ontwikkelingen in de wereld onze koers gaan bijsturen. Door ons lidmaatschap van de NOAB bezitten wij over actuele kennis en middelen om u te ondersteunen bij het bepalen en behouden van uw koers. Op basis van uw actuele cijfers en onze nieuwe werkwijze helpen we om uw onderneming naar het volgende plan te tillen. Naar aanleiding van o.a. onze vakstudie, een enquête onder onze cliënten en verschillende livecases met onze cliënten hebben wij 3 verschillende pakketten ontwikkeld.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

MKB Register Fiscaal Adviseur met de ervaring van een ondernemer

Onze bestaande diensten als administratie- en belastingadvieskantoor (Register fiscaal adviseur) blijven natuurlijk bestaan. Daarnaast zijn wij vertrouwd adviseur voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij denken graag met u mee en komen samen met u tot een stappenplan om u en uw onderneming tot het succes te maken dat u voor ogen hebt.

U vindt altijd een pakket dat bij je past: Basis, Business of Pro-actief.

We komen graag in contact met u om van gedachten te wisselen.

Contact

Vraag of opmerking? Of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? We gaan graag met u in gesprek. U kunt daarvoor het contactformulier gebruiken of ons bellen op 035 582 0713. We nemen altijd binnen een werkdag contact met u op!

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!