• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Almere

NOAB kantoor Almere

NOAB kantoor inhuren in Almere

Wilt u een NOAB kantoor inhuren in Almere? Dan bent u aan het juiste adres bij het kantoor van LPKM Administraties en Belastingzaken. Na 2 jaar screening zijn wij sinds november 2016 lid geworden van de NOAB. NOAB staat voor Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, ook wel dè brancheorganisatie in Nederland voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich met hun diensten richten op het MKB.

Adviesgesprek in Almere

Als lid zijn wij verplicht tot het bijhouden van onze vakkennis en het bieden van kwaliteit. Wilt u ook professionele en deskundige hulp bij uw administratie? Maak direct een afspraak met ons NOAB kantoor in Almere. Als dé specialist in administratie zullen wij u aan de hand van een adviesgesprek verder helpen.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Advies van ervaren specialisten

Wij blijven als NOAB kantoor actueel. Dankzij permanente bijscholing op het gebied van de wet- en regelgeving zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We weten precies wat er mogelijk is in uw situatie in Almere. Tevens hebben wij de mogelijkheid, indien noodzakelijk, om een beroep te doen op specialisten werkzaam in de NOAB Adviesgroep.

Dit zijn bijvoorbeeld accountants, arbeidsdeskundigen, advocaten of fiscalisten. Om deze redenen kunnen we u het best mogelijke advies geven. We weten als geen ander dat u als klant in uw situatie uniek bent. Terwijl we uw wensen centraal zullen stellen, helpen we u bij al uw belastingzaken. Wij zijn verplicht ethisch te handelen vanwege ons lidmaatschap en staan altijd voor u klaar!

Werkwijze van ons NOAB kantoor in Almere

Ons NOAB kantoor biedt financiële en fiscale ondersteuning aan ondernemers in Almere, maar ook aan particulieren. We doen er alles aan om uw administratieve zorgen weg te nemen. Dit doen wij met korte communicatielijnen, een hoge mate van betrokkenheid en helder advies. Onze deskundige medewerkers werken namelijk niet alleen voor klanten, maar ook samen mèt de klanten. Naast dat we als echte “mensenmensen” een luisterend oor bieden, communiceren we snel en direct.. Wilt u ook kennis komen maken? Onze voordelen lees u aan de rechterzijde.

Dit terwijl er bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst veel gepubliceerd en georganiseerd wordt voor starters. nadat u van start bent gegaan, gericht adviseren. Om die reden bieden wij de mogelijkheid om een financieel plan, onderdeel van het ondernemersplan, voor u op te maken.

Kom bij ons langs voor een adviesgesprek

Bent u benieuwd wat ons NOAB kantoor voor u kan betekenen? Alle diensten die wij aanbieden kunt u op onze website vinden. Ook over de tarieven zijn wij zeer transparant. Deze staan ook op de website vermeld. Wilt u ook hulp bij uw belastingzaken? Lijkt het u ook eenvoudiger om uw administratie uit te besteden? Vul dit contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 035 – 5820713 en plan een adviesgesprek in. Ook bij vragen of voor het opvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!