• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Baarn

NOAB kantoor in Baarn

LPKM: NOAB kantoor in omgeving Baarn

Bent u op zoek naar deskundige hulp bij uw administratie van een NOAB kantoor in omgeving Baarn? LPKM Administraties en Belastingzaken is, na 2 jaar screening, sinds november 2016 lid geworden van de NOAB, wat ook wel de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen betekent.

Het beste advies voor onze klanten

Dit is dé brancheorganisatie voor de administratiekantoren en belastingadviseurs die zich met hun diensten willen richten op het MKB. Ons lidmaatschap zorgt ervoor dat wij verplicht zijn om u kwaliteit te bieden. Daarnaast houden wij onze vakkennis bij. Wilt u ook professionele hulp bij uw belastingzaken? Aan de hand van een adviesgesprek helpt ons NOAB kantoor u graag verder in Baarn!

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Trends en ontwikkelingen

De wet- en regelgeving in ons land verandert continu. Daarom krijgen wij als NOAB kantoor permanente bijscholing op dit gebied. Hierdoor blijven we niet alleen actueel, maar weten we ook wat er in uw situatie mogelijk is. Tevens kunnen wij een beroep doen op specialisten uit de NOAB Adviesgroep indien dit noodzakelijk is. Deze specialisten kunnen fiscalisten, arbeidsdeskundigen, advocaten of accountants zijn.

Hierdoor bent u bij ons verzekerd van het best mogelijke advies in Baarn. Veel klanten zijn u voor geweest. Door de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan, weten we precies hoe we u het beste kunnen helpen. We handelen hierbij altijd ethisch. Dit zijn we verplicht met ons lidmaatschap.

Wij werken voor klanten en mèt klanten

Kunt u financiële en fiscale ondersteuning gebruiken in Baarn? Dan bent u bij ons NOAB-kantoor aan het juiste adres. Wij nemen al uw administratieve zorgen weg. Niet alleen voor u als ondernemer, maar ook voor u als particulier. U bent bij ons verzekerd van een hoge mate van betrokkenheid, korte communicatielijnen en helder advies. Onze werknemers zijn echte “mensenmensen”. Ze bieden u als klant een luisterend oor, zodat we uw wensen altijd centraal kunnen stellen. We staan altijd voor onze klanten klaar door niet alleen voor de klanten te werken, maar ook mèt de klanten. Hierbij communiceren wij snel en direct. Rechts ziet u de voordelen van ons NOAB-kantoor.

Neem vrijblijvend contact op met ons

LPKM Administraties en Belastingzaken neemt al uw administratieve zorgen in Amersfoort uit handen. Vraag een adviesgesprek aan en onze boekhouder helpt u graag verder. U kunt een adviesgesprek bij ons aanvragen door contact op te nemen. Dit kan telefonisch via 035 – 5820713 of door ons contactformulier in te vullen op de website.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!