• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Hilversum

NOAB kantoor in Hilversum

LPLM: ervaren NOAB kantoor Hilversum

LPKM Administraties en Belastingzaken kan zich sinds november 2016 een NOAB kantoor in Hilversum noemen. Na 2 jaar screening zijn wij lid geworden van de NOAB, dat staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. De NOAB is dé brancheorganisatie voor alle administratiekantoren en belastingadviseurs die zich op het MKB richten.

Kantoor in Hilversum

Als NOAB-lid zijn wij verplicht om u kwaliteit te bieden en onze vakkennis bij te houden. Kunt u hulp bij uw administratie gebruiken? Plan hiervoor een adviesgesprek in met ons NOAB kantoor in Hilversum. Wij zijn dé specialist in administratie!

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Advies van specialisten

Als NOAB kantoor in Hilversum blijven wij actueel. We krijgen permanente bijscholing op het gebied van de continu veranderende wet- en regelgeving. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en weten we wat de mogelijkheden in uw situatie zijn. Daarbij kunnen wij, indien noodzakelijk, een beroep doen op de specialisten in de NOAB Adviesgroep. Hierbij kunt u denken aan advocaten, accountants, arbeidsdeskundigen of fiscalisten.

U bent hierdoor bij ons verzekerd van het best mogelijke advies. We zijn ons ervan bewust dat u als klant uniek bent in uw situatie. Met uw wensen centraal gesteld, zullen we u helpen bij al uw vragen omtrent uw belastingzaken. Door ons lidmaatschap zijn wij verplicht ethisch te handelen.

De kwaliteiten van onze werkwijze

Het is onze doelstelling om aan zowel particulieren als ondernemers in Hilversum volledige financiële en fiscale ondersteuning te bieden. Wij nemen al uw administratieve zorgen uit handen. Dit doen wij met behulp van helder advies, een hoge mate van betrokkenheid en korte communicatielijnen. Onze communicatie verloopt altijd direct en snel. Als echte “mensenmensen” bieden wij een luisterend oor aan onze klanten. We staan altijd voor u klaar. We vinden het namelijk belangrijk om niet alleen voor onze klanten te werken, maar ook mèt onze klanten te werken. Wilt u ook kennismaken met ons NOAB kantoor? Kom bij ons langs in Hilversum en u profiteert van de volgende voordelen:

Bezoek ons NOAB kantoor in Hilversum

Wilt u weten wat wij als NOAB kantoor voor u kunnen betekenen? U vindt op onze website een overzicht van de verschillende diensten die wij aanbieden. Ook de prijzen die wij voor deze diensten vragen staan hier vermeld. Wilt u uw administratie ook uitbesteden? Bel naar 035 – 5820713 of vul dit contactformulier in om een adviesgesprek in te plannen. Heeft u vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw belastingzaken. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar!

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!