• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
Huizen

NOAB kantoor in Huizen

NOAB kantoor inschakelen in Huizen

Sinds november 2016 kan LPKM Administraties en Belastingzaken zich een NOAB kantoor in omgeving Huizen noemen. We zijn lid geworden van de NOAB, ook wel Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen genoemd, nadat wij 2 jaar gescreend zijn.

Brancheorganisatie

De NOAB is een brancheorganisatie. Dè brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs voor het MKB. Dankzij ons lidmaatschap bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en vakkennis. Wilt u hulp van dé specialist in administratie? Vraag een adviesgesprek aan bij ons NOAB kantoor in Huizen.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Passend advies van een specialist

De deskundige werknemers van ons NOAB kantoor krijgen permanente bijscholing op het gebied van onze wet- en regelgeving. Hierdoor blijven wij altijd actueel. We weten alles over de nieuwste ontwikkelingen en weten hierdoor wat er mogelijk is in uw specifieke situatie. Daarnaast is het mogelijk dat wij, indien noodzakelijk, een oproep doen aan andere specialisten, zoals accountants, fiscalisten, arbeidsdeskundigen of advocaten. Deze specialisten zijn werkzaam in de NOAB Adviesgroep.

Dankzij al deze mogelijkheden verzekeren wij u van het beste advies. Uw situatie is uniek. Als klant bent u ook uniek. Wat uw vragen ook zijn, wij kunnen u bij al uw belastingzaken helpen in Huizen. We handelen altijd ethisch. Hiertoe zijn we verplicht door ons lidmaatschap.

Professionele financiële ondersteuning

Laat uw administratieve zorgen wegnemen door ons NOAB kantoor. Wij bieden niet alleen ondernemers in Huizen fiscale en financiële ondersteuning, maar ook particulieren. Dankzij onze betrokkenheid, helder advies en korte communicatielijnen staan we altijd voor u klaar. We bieden u een luisterend oor en zetten uw wensen volledig centraal. Door niet alleen voor onze klanten, maar ook mèt onze klanten te werken hebben wij al veel klanten voor u kunnen helpen. Wilt u ook kennis met ons maken? We verzekeren u van een snelle en directe communicatie in Huizen. Aan de rechterzijde ziet u hoe u bij ons kunt profiteren.

Bezoek ons voor een adviesgesprek

Kunt u onze hulp gebruiken bij uw belastingzaken? Wilt u ook liever uw administratie uitbesteden? Plan een adviesgesprek bij ons in en onze deskundige medewerkers zullen u verder helpen. U kunt een adviesgesprek inplannen door telefonisch contact op te nemen via 035 – 5820713 of via dit contactformulier. Ook voor het opvragen van een vrijblijvende offerte of voor meer informatie kunt u bij ons terecht. Mocht u een overzicht van onze diensten willen, dan kunt u hiervoor onze site bekijken. Hier vindt u ook de bijbehorende tarieven die ons NOAB kantoor in Huizen hanteert.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

ZZP/MKB

LPKM staat klaar voor de ZZP’ers en MKB’ers!

Meer informatie

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer informatie

NOAB

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!