• Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal
LPKM beeldmerk blauw
Yuki

Online boekhouding

Online boekhouding LPKM-YUKI

Wilt u online uw boekhouding doen? LPKM biedt u deze mogelijkheid! U kunt bij ons uw gehele boekhouding bijhouden via het LPKM-YUKI online boekhoudprogramma. LPKM is een administratie- en belastingadvieskantoor met als doelstelling u volledige financiële en fiscale ondersteuning te bieden. Dit doen wij zowel aan ondernemers als aan particulieren. Is dit iets voor u? Vraag een adviesgesprek aan en wij vertellen u alles over onze online boekhouding met boekhoudprogramma LPKM-YUKI.

 • Totaal advisering
 • Persoonlijk & laagdrempelig
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Het belang van online boekhouding

Het is belangrijk dat u zich als ondernemer realiseert dat de administratie van uw onderneming goed georganiseerd moet zijn. Er zijn een hoop gegevens en cijfers nodig om een goed beeld te krijgen van uw onderneming. Een goede administratie geeft u financieel inzicht en overzicht. Het is een vak apart om wetswijzigingen bij te houden, ondernemersvoordelen te bewaken, bedrijfskosten op te voeren en belastingaangiften in te dienen.

Wanneer u dit vak niet beheerst, kan het enorm tijdrovend zijn. Vooral wanneer het niet vlekkeloos verloopt of het zelfs uw onderneming schaadt. Het ondernemen zelf is voor iedere ondernemer zowel de kerntaak als de bron van inkomsten. Dat moet vooral zo blijven. Maak daarom gebruik van de diensten van ons administratie- en belastingadvieskantoor en wij helpen u uw online boekhouding op orde te houden.

Online Boekhouden met Yuki

LPKM-YUKI

Wij maken gebruik van LPKM-YUKI als online boekhoudprogramma waarin het mogelijk is om uw gehele boekhouding online te doen. In de overeenkomst voor online boekhouden zijn alle jaarlijkse boekhoudkundige werkzaamheden opgenomen die voor u als ondernemer gebruikelijk zijn. Hierbij kunt u onder andere denken aan uw belastingaangiften (4 keer aangifte BTW, 1 keer aangifte inkomstenbelasting) en het opmaken van uw jaarrekening. Uw geüploade gegevens worden digitaal verzameld, verwerkt en gerubriceerd.

Online abonnement

Binnen 48 uur worden de gegevens opgenomen in het digitale platform. Incidentele werkzaamheden worden apart gefactureerd. Onder incidentele werkzaamheden vallen bijvoorbeeld een financieringsaanvraag, tussentijdse rapportages, contractaanpassingen, adviesgesprek, correspondentie met de fiscus en dergelijke zaken. Welke diensten u afneemt, stellen we samen met u vast in uw overeenkomst. Het LPKM-YUKI online abonnement voor online boekhouding wordt in twaalf maandelijkse termijnen gefactureerd en geïncasseerd.

Het uploaden van gegevens

U kunt uw gegevens uploaden met de LPKM-YUKI voor ondernemers-app op uw smartphone of met een scan via uw computer. Het bijhouden van de boekhouding is nog nooit zo eenvoudig geweest! Zowel via de app als via uw computer is uw administratie 24/7 online inzichtelijk. Dit geeft u een beter overzicht. In een oogopslag ziet u wat de stand van zaken is. Wilt u ook af van al die losse papieren? Maak kennis met het optimale gemak van onze online boekhouding!

Boekhouder in Almere
 • Totaal advisering
 • Kundig
 • Persoonlijk
 • Goede backoffice
 • Laagdrempelig
 • Begrijpelijke taal

Boekhouding voor ondernemers

Bent u een ervaren MKB, GMB of ZZP bedrijf die de transitie wilt maken naar BV? Denkt u na over uw oudedagsvoorziening, uw eigen woning, investeren, bedrijfswaardering, nalatenschap en bedrijfsoverdracht? Dan is onze online boekhouding iets voor u! Wij geven u graag duidelijke instructies en begeleiding bij het maken van uw volgende stap als ondernemer. Wij verzorgen boekhoudingen, alle voorkomende beslatingaangiften en geven belasting advies. Daarnaast begeleiden we u bij bedrijfsoprichting of bedrijfsbeëindiging en bieden wij recruitment managementfuncties voor bedrijven aan. De mogelijkheden zijn bij ons enorm. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

LPKM beeldmerk blauw
LPKM

Speerpunten en Werkwijze

Online Boekhouden met Yuki

De werkwijze van LPKM

Ons administratiekantoor werkt met grote betrokkenheid. Wij werken niet alleen voor onze klanten, maar ook mèt onze klanten! Wij beschikken over een ervaren team van echte “mensenmensen”. U kunt van ons een snelle en directe communicatie verwachten. Wij houden de lijnen kort. U krijgt een vast vertrouwenspersoon toegewezen die u bijstaat tijdens het gehele boekhoudingproces. Daarnaast kunnen wij u ontlasten met onze online boekhouding. Wij geven u graag advies, duidelijkheid en inzicht omtrent alle vraagstukken met betrekking tot boekhouding. Rechts ziet u een opsomming met voordelen waarvan u bij ons profiteert.

 • Kundig
 • Persoonlijk
 • Laagdrempelig
 • Totaal advisering
 • Goede back-office
 • Begrijpelijke taal

Boekhouding voor particulieren

Als particulier bent u niet wettelijk verplicht om uw administratieve gegevens, zoals bankafschriften en loonstrookjes, te bewaren. De Belastingdienst mag echter wel belasting navordereren tot 5 jaar terug. Daarom is het handig om uw boekhouding op orde te hebben.

Wanneer de Belastingdienst u een aanslag oplegt, kunt u nazien of deze aanslag correct is. Maar als particulier beheerst u wellicht deze administratieve taken niet. In dit geval kunt u gebruik maken van ons administratie- en belastingadvieskantoor. Wij helpen u graag bij uw online boekhouding.

Accountant Baarn

Plan een adviesgesprek in

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek en wij vertellen u precies wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt contact opnemen via ons contactformulier. We nemen altijd binnen een werkdag contact met u op! Daarnaast kunt u ook contact opnemen door ons te bellen op 035 – 5820713. Heeft u nog vragen over online boekhouding? Of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Onze diensten

Wellicht ook interessant

Bedrijfs
executeur

Wij zetten onze kennis en kracht in om uw nalatenschap goed te regelen!

Meer info

Online
boekhouden

Uw gehele boekhouding online is ook mogelijk met YUKI!

Meer info

NOAB-gecertificeerde boekhouder

Sinds 2016 is LPKM NOAB-gecertificeerd!

Meer info

Vragen?

Neem contact op


  Neem contact op

  We gaan graag met u in gesprek, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!